MARIA ELVIRA ZUÑIGA HANSEN

Calculated based on number of publications stored in Pure and citations from Scopus
1985 …2020

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Network

C. Soto

  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)
  • Centro Regional de Estudios en Alimentos Saludables
  • Regional Center for the Study of Healthy Foods. Av. Universidad 330
  • CREAS CONICYT Regional GORE Valparaíso R0GI1004
  • Regional Center for Studies in Healthy Food

External person

Andrés Illanes

  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • School of Biochemical Engineering. Faculty of Engineering
  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos
  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • School of Biochemical Engineering
  • Pontificia Universidad Católica de Valparaiso (PUCV)
  • CSIC

External person

Andrés Moure

  • Departamento Enxeneria Quimica
  • University of Vigo
  • Departamento de Enxeería Química
  • Departamento de Enxeñería Química
  • Ingeniería Química
  • Departamento de Enxeñería Química

External person

H. Dominguez

  • University of Santiago de Compostela
  • Departamento Enxeneria Quimica
  • University of Vigo
  • Avda. Ciencias s/n
  • Departamento de Enxeería Química
  • Departamento de Enxeñería Química
  • Departamento de Enxeñería Química

External person

Roberto Vega

  • Department of Biochemistry
  • School of Biochemical Engineering. Faculty of Engineering
  • National University of San Marcos
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

J. Concha

  • Universidad de Valparaiso
  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Facultad de Farmacia
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Departamento de Bioquímica

External person

J. Concha-Olmos

  • Escuela de Química Y Farmacia
  • Universidad de Valparaiso
  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Departamento de Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)

External person

Emilia Curotto

  • Instituto de Química
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Instituto de Química

External person

A. López-Munguía

  • Universidad Nacional Autonoma de Mexico

External person

Andrea Ruiz

  • School of Biochemical Engineering. Faculty of Engineering
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • School of Biochemical Engineering

External person

R. I. Santamaría

  • Universidad Nacional Autonoma de Mexico

External person

S. O'Reilly

  • Instituto de Química
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Instituto de Química

External person

J. M. Lema

  • University of Santiago de Compostela
  • Department of Chemical Engineering
  • Departamento Enxeñería Química
  • Avda. Ciencias s/n
  • Department of Chemical Engineering

External person

María Martínez

  • Pontifical Catholic University of Valparaíso
  • Fraunhofer Chile Research Foundation
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Liza E. Laroze

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Alejandra Cerda

  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Eduardo Caballero

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

J. Villena

  • Universidad de Valparaiso

External person

C. Weinstein-Oppenheimer

  • Escuela de Química Y Farmacia
  • Centro Regional de Estudio en Alimentos Saludables
  • Universidad de Valparaiso
  • Centro de Investigación Farmacopea Chilena (CIFAR)

External person

Mauricio Vergara-Castro

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Instituto de Química
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Caroline Weinstein

  • Universidad de Valparaiso
  • Departamento de Bioquímica

External person

Beatriz Díaz-Reinoso

  • Departamento de Enxeñería Química
  • University of Vigo

External person

César A. Collao

  • Instituto de Química
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

M. Cobs-Rosas

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Gonzalo Ruiz-Fillipi

  • Laboratorio de Biotecnología Ambiental
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Jorge Sineiro

  • Departamento Enxeneria Quimica
  • University of Vigo

External person

José Fernández-Parodi

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Carmen Soto-Maldonado

  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)

External person

M. J. Nunez

  • University of Santiago de Compostela
  • Department of Chemical Engineering
  • Departamento Enxeñería Química
  • Avda. Ciencias s/n

External person

J. R. Pérez-Correa

  • Department of Chemical and Bioprocesses Engineering
  • Pontificia Universidad Catolica de Chile
  • Departamento de Ingeniería Química y Bioprocesos

External person

Andrea Gómez-Zavaglia

  • Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos
  • Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas

External person

G. Schaffeld

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Andrea Müller-Pavez

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

C. Aguirre

  • Faculty of Sciences
  • Universidad Católica de la Santísima Concepción
  • Faculty of Sciences
  • Instituto de Química
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

G. González

  • Instituto de Química
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

J. R. Vergara-Salinas

  • Department of Chemical and Bioprocesses Engineering
  • Pontificia Universidad Catolica de Chile
  • Departamento de Ingeniería Química y Bioprocesos

External person

Eduardo Pérez

  • Institute of Agricultural Sciences
  • Swiss Federal Institute of Technology Zurich
  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)

External person

Araceli Olivares

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Regional Center for the Study of Healthy Foods. Av. Universidad 330

External person

Daniel Franco

  • Departamento Enxeñería Química
  • University of Santiago de Compostela

External person

John Jara-Quezada

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

G. Tapia

  • Instituto de Química
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Olivia Córdova

  • Laboratorio de Biotecnología Ambiental
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Laboratorio de Biotecnología Ambiental. Escuela de Ingeniería en Bioquímica

External person

M. C. Schiappacasse

  • School of Biochemical Engineering. Faculty of Engineering
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso
  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Escuela de Agronomía
  • Schl. Biochemical Engineering

External person

G. Zárate

  • Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas

External person

Diana Noriega

  • Department of Food and Nutritional Sciences
  • Marine Science
  • University of Reading
  • University of Vigo

External person

Nurmahani MohdMaidin

  • Universiti Malaysia Terengganu

External person

Paula Jauregi

  • Department of Food and Nutritional Sciences
  • University of Reading

External person

A. Mora

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Eduardo Caballero-Valdés

  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)

External person

P. Tobar

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Enma Conde

  • Departamento de Enxeñería Química
  • University of Vigo

External person

S. Contreras

  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Nicholas Michael

  • Chemical Analysis Facility (CAF)
  • University of Reading

External person

G. Tomasello

  • School of Biochemical Engineering. Faculty of Engineering
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

E. G. Guerra

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Fernando G. Fermoso

  • Department of Food Biotechnology
  • CSIC
  • Instituto de la Grasa (C.S.I.C.)

External person

Eduardo Pérez-Torres

  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)

External person

A. Guerrero

  • School of Biochemical Engineering. Faculty of Engineering
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

A. Aillapán

  • Escuela de Ingeniería Bioquímica
  • School of Biochemical Engineering. Faculty of Engineering
  • Pontificia Universidad Catolica de Valparaiso

External person

Nelson Romano

  • Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas

External person

Pablo Mobili

  • Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas

External person

Julissa Santis

  • Centro de Estudios en Alimentos Saludables (CREAS)

External person

J. M. Palacios

  • Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas

External person

Your message has successfully been sent.
Your message was not sent due to an error.